I'll take waikiki beach, here's my card

Allereerst excuus dat dit verhaal zo lang op zich heeft laten wachten maar ik heb nu wel weer genoeg te vertellen. Vorige keer was ik geeindigt bij het waterpark. Die dag daarna moest ik dus weer aan de slag gelukkig hoefde ik nog geen les te geven dus een redelijk relaxed dagje. Bij de playground waar we bijna elke dag heengaan is ook een meer en we hebben daar gevist en zelfs 2 vissen gevangen! Ook hebben we daar nog overgegooid met een american footbal en dat is nog best lastig. Als we in de middag dan bordspellen gaan doen, heb ik mijn favoriet al gevonden.... Hier hebben ze monopoly met creditcards! Echt zo cool dat je gewoon je creditcard kan geven en bijvoorbeeld new york skyline of disney land kan kopen. Maar als ik er zo over na denk is het eigenlijk voor luie mensen haha! Ook heb ik zo'n 3 keer per week judoles wat ze nog steeds erg leuk vinden. De dag erna heerlijk in de koele ochtedlucht gaan hardlopen. Ook hebben we levend cluedo gespeeld met de kinderen. En toen hadden de kinderen weer muziek les (lees: teringherrie maken) dus heb ik met dima, dima en angelica gezellig monopoly gespeeld, met geld dit keer (tsjaa nostalgie).  Op vrijdag 15 juli was ik lekker weer vrij, maar op die dag was er een inspecteur langsgekomen dus moesten even alle hands on deck. Iedereen was ook gelijk helemaal in de stress pff. Uiteindelijk wel terecht want er was zo'n 2500 dollar aan boetes, maar voornamelijk door de rokers en omdat het brandalarm het niet deed. Bij de meeting weer te horen te krijgen dat we niet creatief genoeg waren met arts en crafts terwijl de jongens alle buiten activiteiten mochten doen ( hoezo oneerlijk?!). Toen 's avonds nog fast&furious 5 gekeken, thank you Vin Diesel for making me smile again :). Maar goed op zondag zijn we dan ook begonnen met creatief maskers te maken. En ik had het idee om een moestuintje te maken, wat gelukkig gewaardeerd werd. En bo en anouk moesten uit hun kamer en naar boven verhuizen dus daar heb ik even geholpen met de badkamer schoonmaken en spullen verhuizen.  Op disdag begonnen met mn tuintje samen met dima en dima en ik als "garden boss" NICE! In de avond na een lange dag werken gezellig met zn alle wat drinken en gewoon gezelligheid.  Jammer dat je dan die volgende dag weer fris en vrolijk aan het werk moet na een nachtje van 4 uur. Weer hard labour in de tuin heel de dag mee bezig geweest om dan vervolgens bij de meeting te horen te kriigen dat het nog niet goed genoeg is! Pff!  De dag erna was het erg warm dus hebben we bij de playground wat gestoepkrijt en daarna nog een beetje gespeeld maar de kinderen waren een beetje energieloos. Toen we terugkwamen hadden we daarom ook een groot watergevecht, altijd leuk! Na de lunch pool time ik moest lifeguarden omdat mike ziek was. Daarna snel omkleden want na snack time had ik weer judoles. Komt ineens die achterlijke muziek leraar weer opdagen terwijl op het programma stond dat ik judo had, uiteindelijk maar 20 minuten ipv een uur, beetje jammer. Hier wordt trouwens heel vaak het schema omgegooid en dat krijg je dan pas op het laatste moment te horen, zwaar irritant! Na het diner hadden de jongens alweer alle tijd weggekaapt en kon ik geen buitenspel meer doen. Krijgen hun dus ook weer een vet compliment bij de meeting, maar ik ben nou eenmaL beter in spellen dan in knutselen.  Op vrijdag 22 juli zat ik dus ook een beetje in een dip en dat op een dag dat het 37 graden was. Ow trouwens afgelopen disdag zijn wij dus ook naar boven verhuisd en het is hier echt een sauna! Maar gelukkig was ik wel vrij en ook werkelijk niks gedaan wel natuurlijk even aan mn tuintje gewerkt omdat het moest van de baas( op mn vrije dag maar oke). En in de avond meegedaan met het watergevecht.  Op zaterdag ging alex met de oudere meiden en jongens hiken ik wilde eigenlijk wel mee maar er gingen al 2 counselors mee dus ik heb genoten van mn vrije dag. En op de meeting heb ik het heft in handen genomen en gezegd dat wij wel het nachtspel konden organiseren. Na de meeting nog even gezelligheid met dima en dima en de russissche muziek en natuurlijk russische les ( lees scheldwoorden geleerd haha)  Een wake up call van mn broertje, toch erg fijn om zijn stem weer even te horen als je een beetje in een dip zit. En het feit dat hij na een layover van 7 uur lekker naar huis ging, toen was ik wel een beetje jalours. Maar positief blijven denken en leuke dingen blijven doen. Dus even een gymnastics les gegeven veel rekken en strekken en touwtje springen, dat is dan ook weer goed voor mij! Helaas geen avondspel vandaag alleen het kampvuur omdat de kids erg moe waren. En dus hebben bo, anouk en ik een sh'bam les in elkaar gezet die we disdag gaan geven.  Tell me why I don't like mondays omdat het regen, regen, regen is. Dit is pas de tweede keer dat het zo regent maar het is hier dan echt deprimerent, maar weederom gelukkig vrij. Weer geen night game door de regen helaas. Dus flink gezellig stomme youtube filmpjes zitten kijken en flink gelachen.  Aan de rotekker merk je wel dat het weer een werkdag is. Eerst naar de playground en daarna uno gespeeld( wat ik hier best vaak speel naast monopoly natuurlijk) en in de middag pool time waar ik bijna een uur benen om en om heb gedaan en wat me behoorlijk tegenviel! Na de snack time gingen de jongens naar nyc voor een voetbal wedstrijd. En het is hier nog nooit zo rustig geweest. En eindelijk was het dan onze beurt. Na het avondeten dan eindelijk onze sh'bam les. Eerst wilde( vooral de jongens) niet meedoen maar toen ze eenmaal bezig waren vond iedereen het heel leuk. Toen het donker was hebben we eindelijk het dieren geluiden spel gespeeld, wat de kids ook allemaal helemaal geweldig vonden, gelukkig want ik vond het dood eng in mn eentje in het donker midden op de berg terwijl we gisteren een beer hadden gezien op de parkeerplaats! Maar gelukkig heb ik het overleefd. Daarna nog even met alex besproken dat we iets strengere reels wilde zeker mbt het eten dat iedereen moest wachten tot dat iedereen klaar was aan hun tafel voordat ze weg mochten en dat we per tafel eten gaan halen.  De volgende dag was onze dag met onze regels en het ging prima. Ook bij de playground hebben we iedereen trefbal laten spelen en iedereen deed goed mee( wat zijn wij toch georganiseerd!). Daarna hebben we ketting tikkertje gespeeld en daarna mochten ze zelf nog spelen. Voor de lunch hebben we toen nog sh'bam gedaan en daarna gingen alex en alex naar nyc en moesten we het allemaam zelf opknappen, met een perfecte samsnwerking ging dit weer goed. Daarna met dima en dima met hun soccer practice meegedaan. En na het diner mochten we dan eindelijk vlaggenroof spelen. Het duurde even voordat ze het doorhadden maar daarna vonden ze het hartstikke leuk. En nu vragen ze telkens als we outdoor activities hebben of ze "het spel met de vlaggen" mogen spelen, super leuk! Daarna hadden we kampvuur en eindelijk de kids vroeg naar bed en ik kon al om half 10 gaan douchen. De volgende ochtend dus eindelijk met een uitgerust gevoel opgestaan. Vandaag weer de dag beginnen zonder de jongens en ook zonder de baas dus we moesten ons eigen schema maken. We zijn niet naar de playground gegaan maar we hebben de groep in tweeen gedeelt de ene groep heeft aan de auto(soort go kart waar ze zaterdag mee hebben geracet) gewerkt en de andere groep heeft een dansje ingestudeerd voor de dansavond die dag, na anderhalf uur geruilt en toen lunch. Na de luch er even tussenuit met bo en chris naar de supermarkt gegaan. Pindakaas, yoghurt en eindelijk cola light gekocht, was bijna vergeten hoe dat smaakte, erg lekker dus. Toen wij terug kwamen waren de jongens er ook weer( beetje jammer want de kids luisteren gelijk minder goed) toen weer soccer met d&d en het ging al beter ik had zelfs bijna gescoord! Na diner even boardgames in de kamers gespeelt en daarna klaargemaakt voor de dansavond. De meiden helemaal mooi opgemaakt en aangekleed en de jongens hun haar mooi met gel enzo. De dansavond was een groot succes, de dansjes uitvoeren ging hartstikke goed en iedereen had het reuze naar zijn zin. En bij de meeting dikke complimenten gekregen dat wij in 2 dagen nog meer hadden bereikt dan de jongens in een maand :).  Vrijdag was weer een dag met de jongens. Probeer ik bij de playground iedereen zover te krijgen dat ze meedoen met basketbal, doet iedereen eindelijk mee spelen ze alleen met zn drieen en lopen die kids allemaal weer weg en ze zeggen er niks van( daar verdoe ik mn tijd dus ook niet meer aan). Eigenlijk om half 5 weer judoles maar het schema werd weer omgegooid. Maar wel erg leuk want diner om 5 uur gahad en om kwart over 6 vertrokken naar de bios. We gingen naar harry potter 7 pt 2 of naar captain america. Ik wilde harry potter eigenlijk liever zien maar ik heb de hele film wel 100x gezegd: be quiet, just watch the movie, sit down, sit still en natuurlijk 3x bathroom break. Maar ik had me daar al wel op voorbereid. Iedereen vond het erg leuk om even een uitje te hebben en dat is belangrijk!  Nu is het dus zaterdag mijn laatste vrije dag en dan moet ik 11 dagen werken en dan alweer NYC. Vandaag lekker uitgeslapen en aan mn kleurtje gewerkt. De race was ook vandaag was erg gezellig hoorde ik. Het is zaterdag dus bijna alle ouders zijn er weer voor het weekend. Die komen dus iedere week wat eigenlijk best irritant is gezien dat ze allemaal lekker russisch spreken en bakken met eten voor die kinderen meenemen. En wijmoeten dan zorgen dat ze geen cola en chips eten en drinken voor het eten?! Maar goed be. Gelukkig weer uit mijn dipje en ik kan er wel weer tegen aan ik heb nog genoeg leuke spellen en kuntsel projecten in mn hoofd dus volgende week ga ik er flink tegen aan!  Mis jullie allemaal, tot snel! Dikke kus Lisette (of Lisa zoals ze me hier noemen)

Oma Corry

Hoi Lisette

Wat een lang stuk heb je geschreven, we zijn weer helemaal op de hoogte van je belevenissen.
Het valt niet mee om het iedereen naar de zin te maken, maar je gaat er prima mee om.
Veel (werk)plezier!

Groetjes

Opa, Oma en Peter

jacqueline

hey Lisa...........
verjaardagszoenen (virtueel, gelukkig??? hihi) van je tante,oom en neefje(hij is nog een neefje, jij bent geen nichtJE meer zeg!!) XXX
een gezellige dag en hopelijk word je verwend!!!

jacqueline